Præsentation af gruppeledere

Vi er to professionelle, som igennem mange år har arbejdet med familier, forældre, børn og unge i kommunalt regi.

Foto_Christina


Christina Hansen
har siden 2006 arbejdet som konsulent på børn og ungeområdet i Faxe Kommune. Siden 2010 har Christina været gruppeleder/facilitator i forældregrupper, som er evalueret af SFI (Det Nationale Forskningscenter for Velfærd). Metodens positive effekt beskrives i kataloget Fra tunnelsyn til overskud.

 

 

Foto_Camilla
Camilla Semlov
er socialrådgiver, soc.d., børn og unge og er forfatter af to anmelderroste bøger; Det næstbedste – når far og mor ikke bor sammen og Mine forældre er skilt. Siden 1999 har Camilla arbejdet i Børn og Ungeafdelinger, herunder med rådgivning i forbindelse med skilsmisse og familiebrud. Camilla er indehaver af hele delebørn, hvorfra hun udbyder foredrag og samtaler med forældre, børn og familiens netværk.

 

Sociale medier er ikke vores stærke side
Vi tilbyder derimod vores nærvær og tilstedeværelse omkring den enkelte gruppe af forældre, som følger de seks temaaftener.
Det er vores primære varemærke; at vi tager udgangspunkt i jeres unikke situation og derudfra giver hver enkelt af jer skræddersyede løsninger med jer.

Mange andres færdigheder på de sociale medier kan udnyttes i forældregruppen
Vi har erfaring for, at der i hver gruppe af forældre er kandidater, som kan etablere et socialt netværk for forældregruppen, så I også imellem temaaftenerne er tilgængelige for hinanden – for eksempel via Facebook. Når en gruppe af forældre har fulgt hinanden i de tre måneder, forløbet varer, opstår muligheden for, at I har skabt et forældrenetværk, som I også fremover kan gøre brug af.